Sivz zeist

sivz zeist

Veiligheid, behendigheid en plezier staan bij alles voorop. ( 23 ) jeugdskaten vrijdagmiddag Blikkenburg Het jeugdskaten is bedoeld voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. ( 17 ) deelname wedstrijdskaten woensdag Vanaf woensdag 4 april start de woensdag-training, van 17:00 tot 18:15 uur op skatebaan Blikkenburg, filosofenlaantje 1 (achter Slot zeist). Deze training wordt gegeven door Peter Jan van Es ( 11 ) Dit zijn de evenementen op de eerstvolgende 5 data, meer kun je vinden onder ' evenementenoverzicht '.

Helmcap, bestellen clubkleding, in verband met het voorkomen van hoofdletsel bij valpartijen moet bij het skaten een helm worden gedragen. Een cap met logo en naam, die over de helm geplaatst kan worden, kost 15,00 (inclusief bedrukkingskosten) ( 1 jack broek, huren clubkleding. Wedstrijdskaters kunnen de zwart/groene trainingsjack en ritsbroek huren. De huurprijs voor jack broek bedraagt 25,00 en de borg 20,00. Aanmelden ( 6 ) Marathonpak huren clubkleding wedstrijdskaters kunnen de zwart/groene marathonpak huren. De huurprijs is soorten 25,00 en de borg 20,00 Aanmelden ( 1 ) G-skaten woensdagmiddag Blikkenburg Het G-skaten is bedoeld voor kinderen en jongeren die willen inline-skaten, maar door een beperking niet gemakkelijk meekomen in een reguliere groep. Het is voor kinderen en jongeren van 8 tot 16 jaar met een licht verstandelijke beperking, gezonde ontwikkelingsachterstand of een visuele beperking. Ook voor kinderen met bijvoorbeeld een vorm van autisme is deze groep geschikt. ( 1 ) jeugdskaten woensdagmiddag Blikkenburg Het jeugdskaten is bedoeld voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Ben je jonger of ouder, neem dan even contact op om te kijken wat voor jou geschikt. . Bij het jeugdskaten leer je net als bij het jeugdschaatsen de beginselen van het inline-skaten en kun je verder werken aan je techniek.

sivz zeist
voor het wk junioren in Salt lake. Anne ruyssenaars mag naar Minsk om deel te nemen aan het wk voor studenten. Wij wensen beide rijders heel veel plezier en succes! Dit zijn de laatste 5 nieuwberichten, meer kun je vinden onder '. Eerstvolgende evenementen, skateshirt jeugd, bestellen clubkleding, we vragen iedereen tijdens de inline-skatelessen een club T-shirt met logo en je naam te dragen. Dit sportshirt kost 15,00 (inclusief bedrukkingskosten). Aanmelden ( 14 ).
sivz zeist

Schaats- en Inline-skate vereniging, zeist - welkom!


Hier organiseert sivz skatevaardigheidslessen, wedstrijdtrainingen en (regionale) wedstrijden. Baanbezetting Blikkenburg vanaf 1 april (wijzigingen voorbehouden). Dag, middag, avond, maandag.00 -.15 (va 14/5 dinsdag. Woensdag.00.00.00.00, donderdag, vrijdag.30.00.00.30, zaterdag, zondag. Baan bezet, laatste nieuws, titel, een geslaagde seizoenwissel! Vorige week zaterdag 24 maart hebben we niet alleen de opening van het inline skateseizoen gevierd maar tevens de start van ons 50-jarig jubileum. Het weer was prachtig, de baan lag er maxima mooi bij en dus er werd volop geskatet. Uiteraard werd er stil gestaan bij de prestaties op het ijs en kreeg de jeugd de diploma's uitgereikt. De jelle de ruiter- aanmoedigingsprijs is dit jaar gegaan naar Andy lei en Daphne kok.

Schaats- en Inline-skate vereniging


Het is voor kinderen en jongeren van 8 tot 16 jaar met een licht verstandelijke beperking, ontwikkelingsachterstand of een visuele beperking. Ook voor kinderen met bijvoorbeeld een vorm van autisme is deze groep geschikt. ( 1 ) jeugdskaten woensdagmiddag Blikkenburg Het jeugdskaten is bedoeld voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Ben je jonger of ouder, neem dan even contact op om te kijken wat voor jou geschikt. . Bij het jeugdskaten leer je net als bij het jeugdschaatsen de beginselen van het inline-skaten en kun je verder werken aan je techniek. Veiligheid, behendigheid en plezier staan bij alles voorop. ( 23 ) jeugdskaten vrijdagmiddag Blikkenburg Het jeugdskaten is bedoeld voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. ( 17 ) deelname wedstrijdskaten woensdag Vanaf woensdag 4 april start de woensdag-training, van 17:00 tot 18:15 uur op skatebaan Blikkenburg, filosofenlaantje 1 (achter Slot zeist).

sivz zeist

Wij wensen beide rijders heel veel plezier en succes! Dit zijn de laatste 5 nieuwberichten, meer kun je vinden onder '. Eerstvolgende evenementen, skateshirt jeugd, bestellen clubkleding, we vragen iedereen tijdens de inline-skatelessen een club T-shirt met logo en je naam te dragen. Dit sportshirt kost 15,00 (inclusief bedrukkingskosten). Aanmelden ( 14 ). Helmcap, bestellen clubkleding, in verband met het voorkomen van hoofdletsel bij valpartijen moet bij het skaten een helm worden gedragen.

Een cap met logo en naam, die over de helm geplaatst kan worden, kost 15,00 (inclusief bedrukkingskosten) ( 1 jack broek, huren clubkleding. Wedstrijdskaters kunnen de zwart/groene darm trainingsjack en ritsbroek huren. De huurprijs voor jack broek bedraagt 25,00 en de borg 20,00. Aanmelden ( 6 ) Marathonpak huren clubkleding wedstrijdskaters kunnen de zwart/groene marathonpak huren. De huurprijs is 25,00 en de borg 20,00 Aanmelden ( 1 ) G-skaten woensdagmiddag Blikkenburg Het G-skaten is bedoeld voor kinderen en jongeren die willen inline-skaten, maar door een beperking niet gemakkelijk meekomen in een reguliere groep.

5 Tips voor een gezond broodbeleg

Het weer was prachtig, de baan lag er mooi bij en dus er werd volop geskatet. Uiteraard werd er stil gestaan ontlasting bij de prestaties op het ijs en kreeg de jeugd de diploma's uitgereikt. De jelle de ruiter- aanmoedigingsprijs is dit jaar gegaan naar Andy lei en Daphne kok. Succesvolle rijders op nk en teun de wit naar WK! Twee weken geleden was sivzeist met een groot aantal junioren vertegenwoordig op het. Ook bij de masters hadden we een afvaardiging. Teun de wit was zeer succesvol en is uitgenodigd voor het wk junioren in Salt lake. Anne ruyssenaars mag naar Minsk om deel te nemen aan het wk voor studenten.

sivz zeist

23 Snelle & Simpele Ideeën voor een gezonde lunch 3 Recepten

In de zomer worden er inline-skate trainingen aangeboden op de skatebaan gelegen achter Slot zeist. Hier organiseert sivz skatevaardigheidslessen, wedstrijdtrainingen en (regionale) wedstrijden. Baanbezetting Blikkenburg vanaf 1 april (wijzigingen voorbehouden). Dag, middag, avond, hiel maandag.00 -.15 (va 14/5 dinsdag. Woensdag.00.00.00.00, donderdag, vrijdag.30.00.00.30, zaterdag, zondag. Baan bezet, laatste nieuws, titel, een geslaagde seizoenwissel! Vorige week zaterdag 24 maart hebben we niet alleen de opening van het inline skateseizoen gevierd maar tevens de start van ons 50-jarig jubileum.

Schaats en Inline-skate vereniging zeist, afgekort sivz, telt ongeveer 200 leden en stelt zich ten doel om de schaats- en skeelersport in de breedste zin te geluid organiseren en te bevorderen. Met een open blik naar en respect voor de omgeving en maatschappij is sivz een vereniging voor en met name door leden. Als vereniging staan we open voor samenwerkingsverbanden met andere verenigingen, organisaties en gemeente om de schaatssport in zeist op de langere termijn mogelijk te blijven maken. Sivzeist biedt een sportaanbod voor zowel jeugdige als volwassen sporters op recreatief - èn wedstrijdniveau. Sportief plezier, sportieve prestaties en ontmoeting staan centraal. Het programma bestaat uit langebaanschaatsen, toerschaatsen, marathonschaatsen en inlineskaten. Tevens is in 2015 gestart met het aanbieden van G-sport.

Beste frisuren 2015 männer

Schaats en Inline-skate vereniging zeist, afgekort sivz, telt ongeveer 200 leden en stelt zich ten doel om de schaats- en skeelersport in de breedste zin te organiseren en te bevorderen. Met een open blik naar en respect voor de omgeving en maatschappij is sivz een vereniging voor en met name door leden. Als vereniging staan we open voor samenwerkingsverbanden met andere verenigingen, organisaties en gemeente om de schaatssport in zeist op de langere termijn mogelijk te blijven maken. Sivzeist biedt een sportaanbod voor zowel jeugdige slecht als volwassen sporters op recreatief - èn wedstrijdniveau. Sportief plezier, sportieve prestaties en ontmoeting staan centraal. Het programma bestaat uit langebaanschaatsen, toerschaatsen, marathonschaatsen en inlineskaten. Tevens is in 2015 gestart met het aanbieden van G-sport. In de zomer worden er inline-skate trainingen aangeboden op de skatebaan gelegen achter Slot zeist.

Sivz zeist
Rated 4/5 based on 455 reviews
Recensies voor het bericht sivz zeist

  1. Licyl hij schrijft:

    Eerstvolgende evenementen, skateshirt jeugd, bestellen clubkleding, we vragen iedereen tijdens de inline-skatelessen een club T-shirt met logo en je naam te dragen. Het programma bestaat uit langebaanschaatsen, toerschaatsen, marathonschaatsen en inlineskaten. Vorige week zaterdag 24 maart hebben we niet alleen de opening van het inline skateseizoen gevierd maar tevens de start van ons 50-jarig jubileum. Openingstijden; maandag t/m donderdag:.00.00 uur.

  2. Nyqybag hij schrijft:

    Vrijdag t/m zondag:.00.00 uur (op vrijdag van 17h tot 19h disco schaatsen). Het schaatsseizoen zit er op Wij vonden het heel leuk dat er zoveel mensen zijn komen schaatsen en gaan er alles aan doen om in januari/februari weer een schaatsbaan op Blikkenburg te openen. Deze training wordt gegeven door Peter Jan van Es ( 11 ) Dit zijn de evenementen op de eerstvolgende 5 data, meer kun je vinden onder ' evenementenoverzicht '. Helmcap, bestellen clubkleding, in verband met het voorkomen van hoofdletsel bij valpartijen moet bij het skaten een helm worden gedragen.Jouw feedback:

Uw e-mail zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

U kunt maximaal vier foto's van de formaten jpg, gif, png en maximaal 3 megabytes bijvoegen: